22.04

Концепт EQT – піонер нового класу для сімейного відпочинку та дозвілля

Онлайн-прем’єра на  медіа-платформі Mercedes me media з легендою професійного скейтбордингу Тоні Хоуком

Компанія «АвтоКапітал», генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні (Корпорація УкрАВТО), повідомляє: підрозділ Mercedes-Benz Vans представить новий концепт EQT на платформі Mercedes me Media у понеділок, 10 травня 2021 року, об 11:00 (за київським часом).

Концептуальний автомобіль EQT є предсерійною моделлю нового Т-Класу в сегменті малих фургонів та у відповідності до стратегії «Дорогу електромобілям» ("Electric first") його акумуляторно-електрична версія з'являється першою. Прем'єра нової моделі за участі легендарного професійного скейтбордиста Тоні Хоука відкриє главу абсолютно нового, повністю електричного автомобіля для сімейного відпочинку та дозвілля. Горден Вагенер, головний дизайнер Daimler Group, і Маркус Брайтшвердт, глава Mercedes-Benz Vans, розкажуть про ключові особливості нового автомобіля, тим самим даючи уявлення про майбутнє сегмента електричних малих фургонів. До онлайн-презентації в прямому ефірі можуть приєднатися представники ЗМІ у спеціальному розділі за адресою: https://media.mercedes-benz.com/concepteqt

Концепт EQT дає чітке уявлення про електричну версію майбутнього T-Класу. З появою абсолютно нової розробки міського фургона Mercedes-Benz Vans переносить формулу успіху пасажирських автомобілів V-Класу в компактний формат і виводить сегмент малих фургонів на новий рівень якості. Предсерійний EQT поєднує в собі просторий і багатофункціональний інтер'єр з привабливим дизайном і високими стандартами комфорту, можливостей підключення і безпеки від Mercedes.

Емоції і інтелект – ключові елементи філософії дизайну «Чуттєва простота». Використовуючи цю біполярність, концепт EQT створює новий цілісний дизайн в сегменті малих фургонів. Представляючи перший малолітражний фургон преміум-класу, Mercedes-Benz Vans розширює свій портфель для приватних клієнтів, пропонуючи привабливу модель початкового рівня, яка дозволить сім'ям і активним людям увійти у світ Mercedes.