03.12

Kia CEED став кращим сімейним автомобілем за версією порталу auto.ria.com

Auto.ria.com, один з провідних автомобільних порталів України, підбив підсумки щорічного конкурсу «Авто лідер». Kia CEED нового покоління завоював одразу дві нагороди, ставши кращим автомобілем для сім'ї, а також оптимальним вибором за співвідношенням ціни і якості.

Незважаючи на тотальне домінування кросоверів в Україні, легкові автомобілі С-класу все ще займають значущі 20% ринку. Приємно, що лідером продажів (за даними асоціації «УкрАвтопром» за 11 місяців 2019 року) у даній категорії займає Kia CEED третього покоління, що дебютував в Україні минулого року.


На додачу до ринкового успіху, Kia CEED став лауреатом відразу двох нагород, завойованих в рамках щорічного конкурсу «Авто лідер» від одного з провідних автомобільних порталів України - auto.ria.com.


За результатами «народного» голосування відвідувачів порталу хетчбек було визнано кращим в категорії «Автомобілі для родини», випередивши Mercedes B-Class, MINI Clubman і Ford KA+. У свою чергу автомобільні експерти віддали свої голоси за Kia CEED у спеціальній номінації «Лідер ціни і якості».


Нагадаємо, що Kia CEED третього покоління доступний в Україні з кузовами «хетчбек» та «універсал» за ціною від 14 500 Євро*. Для придбання доступні версії з атмосферним бензиновим двигуном 1,6, агрегатованим 6-ступінчастою «механікою» або АКПП, або ж зі 140-сильним турбомотором, що працює в парі з 7-ступеневою роботизованою КПП з двома зчепленнями DCT.


* Ціни включаючи ПДВ станом на 02.12.19 р Розрахунки в гривні за курсом, зазначеним на сайті kia.com/ua в день виписки рахунку-фактури. Продавець залишає за собою право змінювати комплектації та ціни на автомобілі.