30.01

В Україну приїхав кросовер Maserati Levante спецверсії Vulcano Edition

Maserati Levante Vulcano получил ценник в 112 400 евро (3 547 350 грн).

 

Відмінною рисою кросоверів версії Levante Vulcano став ексклюзивний колір кузова під назвою «Grigio Lava», доповнений деталями пакета Nerissimo, в який увійшли чорна хромована решітка радіатора і логотипи, затемнені задні ліхтарі, глянцево-чорні віконні рамки, дверні ручки в колір кузова і темні патрубки вихлопної системи. Крім того, у автомобіля 21-дюймові колісні диски Helios з матовою обробкою і червоні гальмівні супорти. Відмінне гальмування забезпечує шестипоршневих гальмівна система Brembo Dual Cast.

У салоні встановлені сидіння з підігрівом, вентиляцією, електрорегулюванням і «пам'яттю». Доступні два варіанти обробки сидінь: червоні сидіння з чорним логотипом «Trident» на підголівниках і чорні сидіння з червоним лого. Також, в лімітованої серії використовується карбоновий декор: вставки на спортивному рульовому колесі і важелі перемикання коробки передач. Центральний тунель прикрашений хромованим шильдиком із позначкою «Trident», новим логотипом Vulcano і написом «One of 150».

 

 

У стандартне оснащення Levante Vulcano увійшла аудіосистема Bowers & Wilkins, передній і задній паркувальні датчики, доводчики дверей і світлодіодні адаптивні фари.

В Україні кросовер буде доступний з бензиновим двигуном в 350 к.с.

Для тих, хто хоче дізнатися детальніше про автомобіль і квоти, звертайтеся в автосалони Maserati в Києві та Одесі. Контактна інформація доступна на сайті www.maserati.ua