09.04

Преміальний позашляховик Mercedes-Benz GLE доступний в Україні з вигодою 8%

Новий GLE - це вже четверте покоління преміального позашляховика від Mercedes-Benz. Він пропонує своєму власникові повний набір опцій для комфортного і впевненого руху вперед. Палітра двигунів складається з абсолютно нових бензинових і дизельних агрегатів, з чудовими експлуатаційними характеристиками, а нова система 4MATIC забезпечує високу маневреність на дорозі і чудову ефективність на бездоріжжі. В автомобілі GLE використовується мультимедійна система MBUX - Mercedes-Benz User Experience новітнього покоління. Уже в базовій комплектації автомобіль оснащується двома великими дисплеями з діагоналлю 12,3 дюйма (31,2 см) кожен, розташованими поруч один з одним для забезпечення широкоформатного зображення. Світлодіодна система MULTIBEAM LED з 84 окремо регульованими світлодіодами, автоматично адаптує світло фар до умов освітлення і дорожньої ситуації для оптимальної видимості, а завдяки концепції Intelligent Drive кожна поїздка буде безпечною і неповторною. Незалежно від обраного двигуна, все варіанти Mercedes-Benz GLE оснащені 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач 9G-TRONIC.

Спеціальні умови придбання з вигодою 8% поширюються на складські автомобілі 2019 року випуску, що є в наявності на складі в Україні*. Вартість автомобілів від 1 607 000 грн. (станом на 08.04.2020 р)**

Детальну інформацію про автомобілі Ви можете отримати у консультантів в офіційній дилерській мережі Mercedes-Benz, а також на сайті https://www.mercedes-benz.ua

*Під вигодою мається на увазі знижка 8% в гривні за офіційним курсом Національного Банку України від регулярної вартості автомобілів Mercedes-Benz GLE 2019 виробництва станом на 07.04.2020 року.

**Вартість вказана на автомобіль Mercedes-Benz GLE 2019 року виробництва, замовлення №0952605083, станом на 08.04.2020 року згідно з офіційним курсом Національного Банку України валюти Гривня до валюти Євро, що становить 29.57 грн / 1 євро.

Кількість автомобілів обмежена. Термін дії спеціальних умов придбання з 08.04.2020 по 31.08.2020 року.

Ціна включає ПДВ. Всі розрахунки в гривнях. Точний розмір знижки залежить від модифікації і комплектації відповідної моделі.

Спеціальні умови діють на всій території України за винятком території АР Крим та тимчасово окупованих територій.