29.09

Передано ще 5 шкільних автобусів Запорізькій ОДА

У переддень професійного свята освітян, який в Україні відзначається у першу неділю жовтня, Голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух вручив п´ять комплектів ключів від новеньких шкільних автобусів ZAZ A08 представникам територіальних громад за участі «Запоріжжя-Авто» (офіційний дилер Корпорації УкрАВТО), що поставляє техніку згідно умов тендеру.

Партія автобусів стала не першою, що була передана закладам освіти територіальних громад Запорізької області, так як раніше, шкільні автобуси ZAZ AO8 вже передавались територіальним об’єднанням області і успішно експлуатуються в декількох ОТГ.

Автобуси виробництва Запорізького Автомобілебудівного Заводу отримали Запорізька та Бердянська міські ради, Малобілозерська сільська рада Василівського району, Новенська сільська та Олександрівська сільська ради Мелітопольського району.

Спеціалізовані шкільні автобуси ZAZ А08 обладнані у відповідності до усіх вимог державного стандарту для техніки такого роду.

Нагадаємо, що у лютому 2020 року Запорізькою облдержадміністрацією проводився тендер на закупівлю 30 шкільних автобусів для територіальних громад області, переможцем якого стала компанія «Юніверсал Моторз Груп», яка є офіційним дистриб’ютором продукції Запорізького Автомобілебудівного Заводу. Впродовж минулого року громадам вручили 24 одиниці цієї техніки і напередодні Різдва 2021 року було передано ще 6 автобусів.